Produkter

Skärmspegling

Demovideo

Om Miracast

Miracast, AirPlay & DLNA

V-Linker

Miracast & trådlös display

V-Linker är en smart adapter från GGMM som ger dig möjligheten att dela video, bilder och presentationer trådlöst till stor skärm. Den har stöd för iOS, Android, Windows och Mac, vilket gör den användbar för hela familjen eller företaget. Adaptern ger både möjlighet till "skärmspegling" och "casting"

Skärmspegling Miracast

Vid skärmspegling är det sändarenheten, tex mobil eller PC som ser till att skicka innehållet i ett format som adaptern kan ta emot. För Windows PC och Android-enheter är Miracast den gemensamma standarden och för Apple-mobiler och Mac-datorer gäller AirPlay.  Det är viktigt att mobilen är uppgraderad, Miracast blev standard i Android 4.2, men har förbättrats i senare versioner.  Eftersom överföringen ska kodas till Miracastformat i sändaren är det viktigt att ha bra prestanda.

Exempel på hur det fungerar att starta Miracast skärmspegling

hittar du här:

Multiplattform

För iOS-enheter hämtar man och installerar en app från AppStore och motsvarande för Android-enhet från Google Play. GGMM V-Linker är en smart och mångsidig adapter du kan ansluta till TV för att visa innehåll från mobil, tablet och dator. Med V-Linker får du en enkel och trådlös anslutning mellan mobil, tablet eller dator till större skärm. Det är lätt att trådlöst spela upp till 1080p bilder och video från datorer och mobila enheter. Längre ner på sidan hittar du genväg till nedladdningar.

Spela upp på stor skärm

 Med ett enkelt kommando skickar du filmen trådlöst från din Android-mobil till TV via V-Linker. Starta uppspelningen i mobilen med Video appen och klicka på skärmspeglings ikonen.

Windows PC

När du vill skicka uppspelning av en film från PC till TV kan du använda V-Linker och DLNA-funktionen. Din PC hittar V-Linker som en Mediaenhet i nätverket. I Windows Media Player hittar du funktionen "Spela upp till" där du kan välja GGMM V-Linker i ditt nätverk. Dra filmen till fönstret för enheten och kontrollera uppspelningen där.

Apple AirPlay

När du använder Apple iPad etc aktiverar du AirPlay, välj GGMM adaptern och starta skärmdubblering för att skicka skärmbild/video till TVn via V-Linker.

Demo V-Linker